· Toplu yemek sektöründe süreç yönetimi nasıl olmalıdır?
· Toplu yemek sektöründe gıda mühendislerinin görev ve sorumlulukları nelerdir?
· Haftalık ve aylık yemek menüleri nasıl hazırlanır?
· Kalori değeri nasıl hesaplanır?
· Toplu yemek sektörü için hangi kalite belgeleri gereklidir?
· Toplu yemek sektörü için gıda güvenliği ilkeleri nelerdir?
· Uzun yıllardır yemek sektöründe hizmet veren Gıda Mühendisi Fatih EFE Bey’in vereceği ücretsiz eğitime katılmak ister misiniz?
· Eğitim Tarihi: 17 Mayıs 2020 Pazar Saat:12.30-15.30
· Eğitim Yeri: Online – Zoom Üzerinden
· Eğitim ücretsizdir
· Eğitim için kayıt zorunludur.
· Eğitim sadece Gıda Mühendisi ve Gıda Teknikerlerine yöneliktir. Bu bölüm öğrencileri başvurabilir fakat kontenjan dolması durumunda öncelik mezunlara verilecektir.
· Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır, talebin fazla olması durumunda 100 kişilik gruplar halinde kayıt olan herkes farklı tarihlerde eğitimden faydalanacaktır.
· Aşağıdaki başvuru formunu doldurmayı unutmayınız.