Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > Toplu Yemek Sektöründe Süreç Yönetimi Eğitimi
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler

TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNDE SÜREÇ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

·     Toplu yemek sektöründe süreç yönetimi nasıl olmalıdır? 

·     Toplu yemek sektöründe gıda mühendislerinin görev ve sorumlulukları nelerdir?

·     Haftalık ve aylık yemek menüleri nasıl hazırlanır?

·     Kalori değeri nasıl hesaplanır?

·     Toplu yemek sektörü için hangi kalite belgeleri gereklidir?

·     Toplu yemek sektörü için gıda güvenliği ilkeleri nelerdir?

·     Uzun yıllardır yemek sektöründe hizmet veren Gıda Mühendisi Fatih EFE Bey’in vereceği ücretsiz  eğitime katılmak ister misiniz?

·     Eğitim Tarihi: 17 Mayıs 2020 Pazar   Saat:12.30-15.30

·     Eğitim Yeri: Online – Zoom Üzerinden

·     Eğitim ücretsizdir

·     Eğitim için kayıt zorunludur.

·     Eğitim sadece Gıda Mühendisi ve Gıda Teknikerlerine yöneliktir. Bu bölüm öğrencileri başvurabilir fakat kontenjan dolması durumunda öncelik mezunlara verilecektir.

·     Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır, talebin fazla olması durumunda 100 kişilik gruplar halinde kayıt olan herkes farklı tarihlerde eğitimden faydalanacaktır.

·     Aşağıdaki başvuru formunu doldurmayı unutmayınız.

Eğitim Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Yazar: admin

Bir cevap yazın