Yüksek lisans veya doktora eğitimi alan ya da akademik çalışma düşünenler hangi bilimsel araştırma yöntemlerini kullanmalı?
Gıda bilimi ve teknolojisi alanı ile ilgili konularda hangi hususlara dikkat edilmeli?
Gıda ile ilgili konulara bilimsel bir bakış açısı nasıl kazanılır?
Gıda mühendisliği alanında çalışanların, proje hazırlama, laboratuvar uygulama ve temel araştırma metotları, sonuçların değerlendirilmesi, tez, makale ve rapor yazımı gibi konular nasıl olmalı?
Uzun yıllardır gıda mühendisliği bölümlerinde akademisyen olarak görev yapan Sebahattin Zaim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan YETİM Hocamızın vereceği ücretsiz eğitime katılmak ister misiniz?
Eğitim Tarihi: 31 Mayıs 2020 Pazar Saat: 10:00-12.00
Eğitim Yeri: Online – Zoom Üzerinden
Eğitim ücretsizdir
Eğitim için kayıt zorunludur.
Eğitim sadece Gıda Mühendisi ve Gıda Teknikerlerine yöneliktir. Bu bölüm öğrencileri başvurabilir fakat kontenjan dolması durumunda öncelik mezunlara verilecektir.
Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır, talebin fazla olması durumunda 100 kişilik gruplar halinde kayıt olan herkes farklı tarihlerde eğitimden faydalanacaktır.