Gıda Mühendisleri Derneği > Yazılar > Faaliyetlerimiz > Eğitimler > Gıda Mühendisliğinde Bilimsel Araştırma Yöntemleri Eğitimi
Yayınlayan: admin
Kategori: Eğitimler
bilimsel araştırma eğitimi

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ

  • Yüksek lisans veya doktora eğitimi alan ya da akademik çalışma düşünenler hangi bilimsel araştırma yöntemlerini kullanmalı?
  • Gıda bilimi ve teknolojisi alanı ile ilgili konularda hangi hususlara dikkat edilmeli?
  • Gıda ile ilgili konulara bilimsel bir bakış açısı nasıl kazanılır?
  • Gıda mühendisliği alanında çalışanların, proje hazırlama, laboratuvar uygulama ve temel araştırma metotları, sonuçların değerlendirilmesi, tez, makale ve rapor yazımı gibi konular nasıl olmalı?
  • Uzun yıllardır gıda mühendisliği bölümlerinde akademisyen olarak görev yapan Sebahattin Zaim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan YETİM Hocamızın vereceği ücretsiz  eğitime katılmak ister misiniz?
  • Eğitim Tarihi: 31 Mayıs 2020 Pazar   Saat: 10:00-12.00
  • Eğitim Yeri: Online – Zoom Üzerinden

Eğitim ücretsizdir

Eğitim için kayıt zorunludur.

Eğitim sadece Gıda Mühendisi ve Gıda Teknikerlerine yöneliktir. Bu bölüm öğrencileri başvurabilir fakat kontenjan dolması durumunda öncelik mezunlara verilecektir.

Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır, talebin fazla olması durumunda 100 kişilik gruplar halinde kayıt olan herkes farklı tarihlerde eğitimden faydalanacaktır.

Aşağıdaki başvuru formunu doldurmayı unutmayınız.

Eğitim Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Yazar: admin

Bir cevap yazın